Boom Boom Balloon: een knallend succes

0
2190

Boom Boom Ballon is een vernieuwend spel voor jong en oud. De speler die het eerst de ballon laat knappen heeft verloren. De sterke ballonnen blijven onvoorstelbaar lang heel en kunnen op ieder moment knappen. De spanning wordt flink opgebouwd, dus verknal het niet!

Boom Boom Balloon is een erg simpel, maar leuk spel. Het spel is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. In een kunststof frame zit een ballon en negen pinnen. Door met een dobbelsteen te gooien bepaal je hoeveel ‘klikjes’ je de pin in de ballon moet duwen. De spelers gooien om de beurt met de dobbelsteen waar een één, een twee en een drie op staat. Degene die de ballon laat knappen is de verliezer.

De ballon wordt aan alle kanten ingedeukt, als speler of toeschouwer ziet dit er erg spannend uit. De gezichtsuitdrukkingen van de spelers worden steeds extremer en aparter, de ballon kan immers op elk moment knallen. Helaas zijn er maar tien ballonnen meegeleverd, dit betekent dat je het spel maar tien keer kunt spelen. De aanvulset met twintig extra ballonnen kost €4,99, vrij prijzig dus.