De beste mentalisme boeken

0
1263
Books
Books

Wanneer je mentalisme onder de knie wilt krijgen en hier in geïnteresseerd bent in het fenomeen kan het erg handig zijn om hier een boek over te lezen. Er zijn veel boeken geschreven over dit onderwerp (vaak Engelstalig). Een boek over mentalisme moet goede informatie bevatten. Daarom hebben wij er een aantal op een rijtje gezet.

Het handboek voor Mentalisten
Het handboek voor Mentalisten is één van de weinige boeken die in het Nederlands beschikbaar zijn. In Het handboek biedt Clint Marsh stap-voor-stap-oefeningen, uitgebreide visualisatietechnieken en de gezonde dosis intuïtie en fantasie die je nodig hebt om te beginnen aan de meest fantastische reis van je leven: een reis door de onbegrensde vermogens van je eigen geest, een reis door het mentalisme. Via eenvoudige visualisatie-oefeningen leert Marsh je om de deuren wijd open te zetten voor de aether, je astrale energie te ontdekken, het onzichtbare te zien en het ongelooflijke te geloven. Dit boek is een aanrader wanneer je kennis wil maken met mentalisme en je gave hierin wil doorontwikkelen. Dit boek over mentalisme zorgt ervoor dat je echt aan de slag kunt.

Mentalism Magic
In dit boek over mentalisme zullen 30 verschillende vormen van het fenomeen aan bod komen. Met wat oefening kan men met behulp van dit boek binnen de kortste keren verschillende trucs uithalen. Het boek legt een in een aantal stappen wat trucs uit die vaak te zien zijn op bijvoorbeeld tv of in een show.

The Law of Mentalism
Dit is één van de oudste boeken op het gebied van mentalisme. Het origineel stamt uit 1902 en in 2006 is dit boek herschreven en herdrukt om deze betaalbaar te houden. Dit boek gaat erg diep in op verschillende vormen van het mentalisme. Er komen praktische wetenschappelijk verklaring aanbod waarbij men denkt dat mentale en fysieke kracht een enorm grote rol speelt. Het boek over mentalisme is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken, zodat je een duidelijk beeld krijgt.

13 Steps to Mentalism
Dit boek over mentalisme stamt uit 1968, maar is een aantal keer herdrukt, omdat het vandaag de dag nog erg relevant is. Het boek is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meeste bekende boeken van alles wat men moet weten over het mentalisme. In plaats van allerlei theorieën omtrent het fenomeen, gaat dit boek meer in op de praktijk. Met een aantal geheimen die door professionals worden onthuld en via een stappenplan kan men eenvoudig zelf trucs gaan uitvoeren. In ieder hoofdstuk komen verschillende trucs aan bod. Zo komen bijvoorbeeld: kaart trucs, spierlezen, gedachten lezen, voorspellingen en nog veel meer trucs aan bod.