Gratis Blackjack Tips

0
400
Gratis Blackjack Tips
Gratis Blackjack Tips

Blackjack is een gokspel van vaardigheid. Combineer deze factor met het feit dat het spel een laag huisvoordeel heeft en je krijgt een van de beste casinospellen om te spelen. Door regels en strategieën van het Blackjack gokspel te leren, door je vaardigheden onder de knie te krijgen, kun je je kansen om te winnen verbeteren.

Standaard multibox Blackjack gokspel wordt gespeeld met vier standaard decks van 52 kaarten. Het doel van het spel is om de dealer te verslaan. Allereerst, leer kaarten tellen. Je moet de verhouding tussen hoge kaarten en lage kaarten in het deck bijhouden. Je hebt betere kansen om een blackjack te raken wanneer het deck rijk is aan tienen, dus je moet je inzetten dienovereenkomstig verhogen.

Hoe minder decks je speelt, hoe beter. Zo wordt het huisvoordeel verlaagd.

Als de regel “overgave” wordt toegepast, is dit in het voordeel van Blackjack spelers. Deze regel heeft 2 variaties: “vroege” en “late” overgave, “vroeg” is de beste.

Neem geen verzekering in het Blackjack gokspel, het heeft een hoog huisvoordeel.

Beschikbare “dealer staat op soft 17” regel is gunstig voor spelers.

De Blackjack spelregel waarmee je kunt verdubbelen na het splitsen maakt je kansen beter.

Je moet altijd op “hard 17” of hoger gaan staan.

Splits 7’s tegen een dealerkaart van gelijke of lagere waarde; split 2’s of 3’s tegen een 4, 5 of 6; split azen en 8’s, ongeacht wat de up card van de dealer is.

Probeer tijdens het spel kalm te blijven, houd je geest helder. Neem indien nodig een pauze, neem wat rust zodat u verfrist naar de tafel terugkeert.

Leg altijd een redelijke limiet op het geld waarmee je gaat gokken. Gok nooit met geleend geld. Dat is een gouden regel voor alle gokspellen inclusief Blackjack.

Beproef je geluk, hoop op het beste en veel plezier!